Om Cato 


Cato Thunes
Cato Thunes

Mitt navn er Cato Thunes, og jeg er grunnlegger av Livsløpet. Jeg er utdannet master i etikk fra Universitet i Oslo, og master i Clinical Pastoral Care fra Det teologiske Menighetsfakultet. Til daglig arbeider jeg som prest, men har en allsidig yrkeserfaring fra både privat, offentlig og sivil sektor. 

Jeg har bred erfaring med metodisk og teoretisk refleksjon i møte med ulike livsutfordringer. Gjennom et langt yrkesaktivt liv som samtalepartner har jeg ervervet kompetanse til å forstå levd liv i lys av fagområder som samfunnsvitenskap, filosofi, etikk og teologi. Min pedagogiske erfaring er allsidig og er et resultat av mine år som foreleser, underviser og veileder.

I mitt yrke har jeg møtt mange mennesker i ulike livskriser. På et tidspunkt i eget liv opplevde jeg selv en livskrise. Både kropp og sinn var da så nedkjørt at noe måtte gjøres. Jeg begynte å løpe, og har aldri sluttet med det. Det som begynte med å overvinne "dørstokkmila", førte frem til at jeg i en alder av 61 år, nå lever et bærekraftig liv i bevegelse.

Samlet sett er de erfaringer jeg har gjort over år, i møte med andres og egen kamp for å gjenvinne et bærekraftig liv, grunnlaget for den tenkning Livsløpet er forankret i.

"Det handler om bevegelse"


Om Andreas

Andreas Dalene Thunes er Livsløpets medisinske rådgiver. Han er utdannet lege fra Universitetet i Aarhus og er spesialist i allmennmedisin. Til daglig jobber han som fastlege og møter gjennom dette en stor bredde av medisinske problemstillinger.

Han har en spesiell interesse for hvilke helseeffekter fysisk aktivitet fører med seg, og bruker derfor «trening som medisin» aktivt i sin rolle som behandler. I Livsløpet vil han være en bidragsyter inn i virksomhetens foredragsaktivitet og prestasjonslab.

"Trening som medisin"

Andreas Thunes
Andreas Thunes

Sindre Buraas
Sindre Buraas

Om Sindre

Sindre Buraas (f.1989) er en tidligere profesjonell langdistanseløper, med mange års erfaring på internasjonalt toppnivå. Som junior oppnådde han topplasseringer i langrenn og representerte Norge i juniormesterskap. Fra 2008 dedikerte han all sin tid til løping. Deretter opplevde han rask progresjon og fikk sitt store gjennombrudd med gull på 5000m under U23 EM i Ostrava i 2011. 

Karrierens store høydepunkt oppnådde han med finaleplass under VM Moskva i 2013. Hans personlige rekord på 5000m, er 13.11. Med dette er Sindre den fjerde raskeste Normann gjennom alle tider på distansen. Sindre var kjent for å trene med svært høy belastning og har blant annet 25 treningsopphold i Kenya. Han dro ofte sammen med Sondre Nordstad Moen for å trene med de beste distanseløperne i verden. 

Han karakteriseres ved en pedagogisk tilnærming, tett dialog og personlig oppfølging, Sindre har fulgt opp både mosjonister og eliteløpere, og nyter godt av sin særegne erfaring, kunnskap og kompetanse når han gjennomfører fellestreninger med bedrifter som ønsker ekstra kvalitet for sine ansatte. 

Sindre ga seg som løper i 2016 for å starte studier innen design på Kunsthøyskolen i Oslo. Ved siden av jobb som freelance designer og interiørarkitekt jobber han aktivt som trener i Breaking Marathon Limits (BML) og er ekspertkommentator i NRK.

I Livsløpet vil Sindre være en bidragsyter inn i virksomhetens prestasjonslab. Med sin erfaring som toppidrettsutøver og trener, vil han dele sin kunnskap og erfaring med de som ønsker hans kompetanse.


Om Ida

Ida Lobben Stie
Ida Lobben Stie

Ida Lobben Stie er utdannet ernæringsfysiolog og treningsveileder ved Norges Idrettshøgskole. Hun er tidligere langrennsløper, og har de siste ti årene jobbet innen bedriftshelsetjenesten. Ida har gjennom sitt arbeid som ernæringsfysiolog hjulpet pasienter med kostholdsveiledning, både individuell oppfølging og i grupper. Hun har hjulpet idrettsutøvere og mosjonister med å optimalisere sitt kosthold, men også bistått ved intoleranser/allergier og vektregulering. 

I Livsløpet vil Ida bidra med sin yrkesspesifikke kompetanse og samlede erfaring i møte med den enkelte. Hun vil bidra slik at du kan oppnå en ernæringsmessig bærekraftig hverdag og livsstil. 


Om Andreas

Andreas Thoen Johansen
Andreas Thoen Johansen

Andreas Thoen Johansen er utdannet Kiropraktor fra Perth i Australia. Han har siden før studiene hatt en spesiell interesse og lidenskap for idrett og fysisk aktivitet. Etter studiene førte dette han inn i en rolle som president i norsk idretts- og rehabiliteringsorganisasjon. Der jobbet han for å tilby råd, veiledning og behandling til utøvere på alle nivåer og i mange forskjellige idretter. 

Han har blant annet fullført idrettsmedisinsk grunnkurs I og II, og er "skadefri ambassadør" for Senter for idrettsforskning. Andreas er stadig på utkikk etter måter å utvikle seg på og søker den beste og nyeste kunnskapen som er tilgjengelig.

Han lever etter mottoet; "Et liv i bevegelse". Andreas ønsker å hjelpe alle uansett nivå og forutsetninger med å oppnå sine mål, oppfylle sitt potensial, og å holde seg skadefri.

I Livsløpet vil han dele sin kunnskap og ekspertise. Ved å optimalisere muskel og skjelettapparatet, vil han bidra med skadeforebygging og prestasjonsfremming for deg.